call -696 56 97 09
 Direccio@claudellumequina.cat

About CEHOEQ

Home > About
Centre Holístic equí Clau de Llum equina Terrassa
who we are and what we do
know about us
El Centre Holistic Equí no som un centre equí convencional ni una hípica. Quan t'endinses en el nostre món descobreixes una petita família multi espècie,una nova manera de viure i connectar amb l'oringen on el que preval és aprendre i descobrir el creixement interior i personal, el benestar humà i equí, l'equilibri i la connexió amb el ser des de l'essència amb la companyia i ajuda del nostres companys Esperit del vent a través de l'Equitació Holística Espiritual. En travesar el nostre portal dels arbres descobreixes un món que es mou des d'un altre paradigma,una altra filosofia,una altra connexió, des de l'essència origen.
  • quiet Forest neighbourhood
  • fabulous views
  • Holístic Connection
  • great equine community
  • large meadows
  • Arena's Dressage,Jumping,Trec


Som un espai petitó multiespècie i ramader i d'entrenament equí; de convivència, comunicació i connexió. (Totes disciplines) Nosaltres fem un entrenament molt especial i específic 'EQHOES' per al benestar dels nostres cavalls i els cavalls en general que ho necessitin amb una mirada holística, d'aquí el nostre nom. La nostra disciplina estrella és el Trec Evolutiu. També realitzem un Assesorament a tot aquell genet, amazona o humà que tingui relació amb cavalls, que necessiti una guia de millora en l'entrenament, comunicació, connexió i/o en cas de necessitar-la, per a algun bloqueig en aquests tres aspectes. (Diferents modalitats) El que no som ni funcionem, és com a un Centre hípic convencional i per tant tampoc som escola com a tal ni donem aquest servei, però t'ajudarem en tot allò que ens sigui possible. En travesar el nostre portal dels arbres descobreixes un món que es mou des d'un altre paradigma,una altra filosofia,una altra connexió, des de l'essència origen." Si tens algun dubte i vols saber més, no dubtis en comunicar-nos -ho! Estem aquí per a ajudar-vos en el vostre radiant binomi connectat Humà-equí! Endavant i connexió! 
Serveis Règim estada 
Comunicació equina

Què ens diuen? Què volen comunicar-nos? Què necessiten? Què volen que sabem? Ens parlen constantment, només cal saber escoltar-los per a rebre la vital informació que desitjen fer-nos arribar.

assesorament i entrenament  eqhoes 

Comunicació i  connexió en  el  binomi  dins i  fora de l'entrenament. Despertant la  consciència mútua en el  binomi  Humà - Equí. 


trec evolutiu

Superació de reptes en l'àmbit natural amb una visió holística i connectada amb la visió equina de cada cavall al tempo del binomi.  Normativa pròpia. 

Planning assesorament / Entrenament.
L'estada es manté durant el  temps que dura  l'assesorament i/ o l'entrenament del  binomi, de l'equí o  de la Amazona/Genet
Read More
Planning Entrenament

Estades breus per l'entrenament puntual  del binomi, màx 7 dies.

Read More
Planning jubilació /Descans temporal

Quan el nostre equí es mereix la millor llar per a  descansar (llarg terme) i celebrar la  vida o bé per aa fruïr d'unes merescudes vacances. (minim 1 mes)

Read More
our qualified agents
Vancouver equitació Terrassa
Vancouver "El Gentil"
Especialista en Trec Evolutiu i Centrament, Claredat d'imatge.
Princep Equitació Terrassa
Princep "Pau interior"
Especialista en Peu a terra Comunicació i  Transparència/Intencionalitat
Xica Clau de Llum holistic
Xica "Clever"
Especialista en Connexió
Trec evolutiu equitació Terrassa
Entrenadora, comunicadora. tècnica holistica Clau de Llum
Especialista en Entrenament nivell II, Comunicació, Connexió equina i Tècnica Holística 
awesome

I’m a paragraph. Go to SitePad Editor to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

client-img01
John Carter
good suggestion

I’m a paragraph. Go to SitePad Editor to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

client-img01
Shane Wood
quality property

I’m a paragraph. Go to SitePad Editor to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

client-img01
Maria Stone
Aquesta web utilitza cookies per al  seu  correcte funcionament. En  fer clic en el  botó Acceptar dones  permís per a l\'us d\'aquesta tecnologia i el  procesament de les teves dades per a  aquesta fi.    Més informació
Privacidad